Bulderbast Tripel met Vis van de BBQ

Gepubliceerd op 12 augustus 2021 om 15:00

 

  • 2 stuks witvis (bijvoorbeeld: Kabeljauw of tilapia)
  • 1 citroen
  • Peper en zout
  • Bosui
  • 3 eetlepels kruidenboter
  • Peterselie
  • Aluminiumfolie

Scheur 2 stukken aluminiumfolie af en leg op elke een stuk witvis. Snijd 2 plakken citroen af en knijp de rest van de citroen boven de vis uit. Bestrooi naar eigen inzicht met peper en zout. Vervolgens schep je 1.5 eetlepel kruidenboter per vis in het pakketje. Leg de plakjes citroen op beide stukken vis. Hak een bosui in ringetjes en de peterselie fijn. Verdeel dit over de vis. Vouw de pakketjes goed dicht zodat de smaken niet verloren gaan. Leg de vis vervolgens een kleine 10 minuten op een hete BBQ. Gebruik het liefst een dichte BBQ, hierdoor blijft de warmte circuleren rond de pakketjes.

Deze vispakketjes zijn prima te combineren met onze Bulderbast Tripel


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.