WIJ ZIJN SUPER TROTS!

Wij zijn super trots dat ons bier bij onderstaande verkooppunten verkrijgbaar is. Dat laten wij daarom ook graag zien! Wilt u ook graag Bulderbast verkopen? Neem dan contact met ons op, misschien staat u binnenkort dan ook wel te shinen op onze website.

CAFÉ ONS JANTJE  OMMEL

 

Café Ons Jantje ademt nog steeds dezelfde rust uit dan 40 jaar geleden, een echt dorpscafé waar jan en alleman welkom is. Ons Jantje vervult graag de rol als het verlengstuk van uw woonkamer. Onze deur staat voor u open, om de laatste nieuwtjes uit te wisselen, een potje te kaarten, biljarten of darten, onder het genot van een heerlijk hapje of drankje. Voor elk wat wils, of het nu gaat om een heerlijk pilsje of een speciaal biertje, wijntje of portje, chocomel of cassis. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt, tijdens uw bezoek aan ons terras, ons café, onze zaal of ons cafetaria.

Eet, drink, lach, leef…geniet bij Ons Jantje!

 

CAFÉ TOFF ASTEN

 

Café Toff! Het Café waar je vele speciale bieren kunt drinken en lekker kunt borrelen met heerlijke hapjes , of later op de avond compleet uit je bol kan gaan op de muziek van de beste DJ’s!

S avonds heerst er een gezellige huislijke sfeer tijdens de borrel. Later op de avond zullen de stoelen weg gaan en de tafels omhoog gezet worden en is het een stapcafé met de beste DJ’s en allround muziek of andere activiteiten. (18+)

Café Toff, the place to be(er)!

 

LE YUZU ASTEN

 

Le Yuzu is een fusion restaurant met gerechten met een Japanse twist. Chef-kok René Dieffenthaler leert je nieuwe smaken kennen en samen met het team geniet je bij Le Yuzu van de lekkerste gerechten die met zorg gemaakt worden in een open keuken. 

 

UW DRANKSPECIALIST ASTEN

 

Uw drankspecialist heeft ongetwijfeld het grootste assortiment aan speciaalbieren, wijnen en whisky’s.  Dat is waarom drankenliefhebbers uit Asten en omgeving uw drankspecialist weten te vinden!

Heerlijke bieren, smaakvolle wijnen, bijzondere whisky’s, lekkere likeuren…ze hebben ze allemaal in huis. Elke week zijn er weer nieuwe bieren te ontdekken. Maar ook presenteren ze jullie unieke en exclusieve dranken die je niet mag missen!

Een drankenzaak met keuze!

 

PLUS ERIK GORISSEN ASTEN

 

Goed eten. Daar houden we van. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Lekker eten gemaakt vanuit liefde voor het ambacht en met aandacht voor mens, milieu en dierenwelzijn.

Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. En bieden een snelle, persoonlijke service – zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom kopen wij onze producten grootschalig in en zorgen wij wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen.

 

HET KADOHART ASTEN

 

Het Kadohart is een shop in shop winkel in het centrum van Asten. Goede service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Dat verwachten onze huurders van ons, maar natuurlijk ook de klanten die in de winkel komen.

 

MIBA DRANKEN HEUSDEN

 

Een drankengroothandel handelend onder de naam MiBa dranken gevestigd in Asten-Heusden (Zuid-Oost Brabant) met een uitgebreid assortiment aan (speciaal) bieren. Naast bier, omvat het assortiment ook wijn, frisdranken en een aantal producten voor party verhuur.

Wij leveren alle A-merken tegen scherpe prijzen. Service en kwaliteit staat bij ons bovenaan en we doen er dan ook alles aan om dit te bewerkstelligen.

 

ONS CAFE SOMEREN

 

Een gezellig Oud Bruin Café in het centrum van Someren.
U kunt bij ons terecht voor vers belegde broodjes, soep en salades. Ook voor een gezellig middagje op het terras ben je welkom bij Ons Cafe in Someren

 

HEIDEHOF SOMEREN-HEIDE

 

Gelegen in het landelijke Brabantse Someren-Heide vindt u “Heidehof”. Samen met onze medewerkers proberen wij altijd het beste voor u te bieden; aankleding, bediening en uiteraard het eten en drinken worden tot in de puntjes verzorgd.

Naast ons Restaurant & Feestzalen onderscheiden wij ons ook in de catering mogelijkheden!

 

D'N EGELANTIER SOMEREN

 

Cafe d'n Egelantier, gelegen in het hartje van Someren. Een gezellig bruin cafe waar regelmatig iets te beleven valt. Gezellig terrassen of een avondje uit. Je bent altijd welkom in ons gezellige cafe in Someren.

 

Er was nog nooit beter bier dan in Café D’n Egelantier!!

 

 

GASTERIJ KRABBENDAM SOMEREN

 

Gasterij Krabbendam is van alle gemakken voorzien. U kunt hier terecht voor een heerlijke overnachting. Ook voor een hapje en een drankje bent u  van harte welkom.  

De keuken wordt gerund door de eigenaar en legt u compleet in de watten met zijn heerlijke specialiteiten. 

Neem dus gerust een kijkje bij deze Gasterij en laat u volledig verassen!

SPECIAALBIERKONING EINDHOVEN

 

Speciaalbierkoning.nl is de Nederlandse winkel voor al uw (special)bieren. Speciaalbierkoning.nl werkt met vele lokale brouwerijen nauw samen om dagelijks met heerlijke nieuwe bieren op de proppen te komen. Jaarlijks volgen alle medewerkers meerdere cursussen om op de nieuwste trends in te spelen en u van een zo goed mogelijk advies te voorzien. Door onze jarenlange ervaring in de logistiek leveren wij elke bestelling veilig en snel bij u thuis.
Alle bieren en bierpakketten van de lekkerste brouwerijen levert speciaalbierkoning.nl uit voorraad. 

 

BUNDERBRAU MAASTRICHT

 

Bij Bunderbrau in Maastricht kunt u terecht voor al uw dranken en partyservice.  Zowel in de fysieke winkel als in de webshop.  Van bier tot aan tapinstallaties bent u hier aan het goede adres!

 

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?